Przypowieść

Konrad Koper

Choć ziarenko prawdy

wpadło  do wody

oraz osiadło na dnie,

zakiełkowało i wzrosło

po samo sklepienie.

 

Owoc też wydało- wieść niosło.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 maja 2019
anonim