NIE CZAS

Wioletta Wójcik

zamówiłam Twój uśmiech

na wczoraj

nie dotarł

skowyt spóźnionych myśli

przedziera się

do mojego serca

na próżno obudził się

dzwonek w telefonie

to nie jest czas

dla zdezorientowanych

właściwie nie wiem

co przeszkadza mi bardziej

to gdy jesteś

czy gdy Cię nie ma

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Wioletta Wójcik
Wioletta Wójcik
Wiersz · 19 maja 2019
anonim