Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Agnieszka Juszczyk
Taktowne umieranie
×
test environment
Taktowne umieranie
Agnieszka Juszczyk
Oceń ten tekst
Ocena czytelników:
Fatalny
1 głos
Agnieszka Juszczyk
Wiersz · 10 maja 2019
Konrad Koper
Pisz dalej- surowo oceniłem… Chciałaś zmusić do buntu !
Lubię
·
Zgłoś
·
1 sekunda temu
Mithril
...genialne!!!
Lubię
·
Zgłoś
·
1 sekunda temu
prawie niepodobna
Muszę i chcę zgodzić się z Mithril. Zwłaszcza cisza ma wiele tytułów...
Zasłużonych
Lubię
·
Zgłoś
·
1 sekunda temu
Yaro
następny tekst proszę o zmartwychwstaniu
Lubię
·
Zgłoś
·
1 sekunda temu
×
Zgłoś obraźliwe treści
Zasłużonych