To już nie wróci

K.

Nie wiem co będzie jutro
Wiem co było kiedyś

 

Dużo straciłem
Szkoda, że o tym nie wie

 

Trochę popsułem
Nie umiem naprawić


Dziś próbowałem
To się nie uda


Nigdy nie żałuję
Chyba pora zacząć


Pół roku
To już nie wróci

 

Oceń ten tekst
K.
K.
Wiersz · 2 maja 2019
anonim