Sex Idol

Arian

 

Ściąga pożądanie do sypialni,

Na orgię łatwego spełnienia.

Aktorka bulwaru biegła w harcach.

Sklep z akcesoriami rozpusty.

Powab przyprawia wyreżyserowany.

Żongluje pokusami zmysłów,

Jak Belladonna, szatańskie ziele.

 

Im więcej sprzedaje swoje ciało,

Tym bardziej ubywa w środku.

 

Arian
Arian
Wiersz · 2 kwietnia 2019
anonim
Usunięto 1 komentarz