sól

Jacek JacoM Michalski

bywam kurwa poetą

sprzedaję wiersze za poklask

lub dopłacam sycąc ego

to tylko nerwowość palców

albo maść na hemoroidy

nawet nie piję i nie ćpam

nie ma się czym tłumaczyć

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 marca 2019
anonim