skóra, podeszwy stóp, włosy, wiem. jak mogą boleć włosy? cebulki - rozumiem, ale włosy? a właśnie tak. włosy, gdy chwycisz obiema garściami, to boli skóra głowy. gdy nic nie chwytasz, bo nic już nie ma, to boli wszystko. nawet martwy włos na poduszce.
×
test environment
Wioletta Ciesielska
Wiersz
·
24 marca 2019
-
Konrad KoperPisz dalej !