Światło

Konrad Koper

Boże światło pada na odblaskowy strój paradoksu.

W jego blasku dostrzegamy zbieg okoliczności,

który często jest szarym szafarzem stwórcy.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 lutego 2019
anonim