dyskografia

Sumer

wszystko do odtworzenia

prywatne fale

o mięsnych treściach

rzucane w pamiętliwe powietrze

później w kolekcji winyli

 

lepiej uważać

na molekularnych sygnalistów

nie przekraczać

granicy słyszalności

bez ważnego kontekstu

ostatecznie można olać

dyskografię wczesnych zapytań

strumieniem ciepłej

przemiany materii

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Sumer
Sumer
Wiersz · 22 lutego 2019
anonim