Każda dziewczyna jest piękna
Kiedy ma swój styl
Gdy nie poddaje się tak szybko
Gdy ma w sobie więcej sił
Kiedy naprawdę uwierzysz w siebie
Kiedy odrzucisz z siebie strach
Gdy zapomnisz o wszystkich smutkach
Bo były one tylko w twych snach
Więc pokaż uśmiech na twarzy
Że jesteś wesoła i radosna
Poznasz swą wielką miłość
Jak nadchodząca zakochana wiosna.
Oni nawet nie są zabawni, ale po prostu żałośni.