Dziękuję

Grafomanto

Kocham Cię, 

Tak po prostu

Tak prosto z mostu

Ale kiedy kocham Cię 

Czy Ty wiesz o tym?

Pragnąc patrzeć na Ciebie nieprzerwanie

Szczycić się tym, że mam Twoje zaufanie

Tym że Twoje zimne ręce, a gorące serce

Sprawiają że ciepło mi i to dzięki pewnej kasjerce

Ale wiesz co Twój uśmiech sprawia?

Raz na jakiś czas te złe myśli odgania

Sprawia że na moment wszystko jest dobrze

Jest tylko cisza i Ty,

Wśród hałasu bzdur, Twój uśmiech buduje wokół nich mur 

Dlatego jedno wiedz, że kocham Cię 

Bo Ty jesteś powodem tego, że zapominam ile we mnie złego

Że dzięki Tobie poczułem coś nieporównywalnego.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Grafomanto
Grafomanto
Wiersz · 7 lutego 2019
anonim
  • Mi Lo
    To taki żarcik chyba?

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    ariann
    taki tekst slavomira lub martyniuka dla łubogich
    zamiast makaronu do rosołu

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    Ola
    Oczywiście do Pana Mithril

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    Ola
    To jest prosty tekst, nie kreujący się na cokolwiek, tekst o uczuciu, a tym się zajmuje poezja. Twoje teksty zaś są próbą wspięcia się na poziomy najwyższe, tyle że Ty nie wiesz czym jest poezja. Tworzysz przeintelektualizowane akademickie teksty z poczuciem wyższości. Wolę proste teksty o uczuciu bo bliższe są temu czym jest poezja. Twoje bazmagi męczą i straszą, tak jak twoje komentarze, na których chcesz sobie ego podnieść. Peta tak nie robi. Pomyliłeś się z zamiłowaniem. Twoim celem jest sukces, a nie pisanie poezji. Tak że wiesz... no comments.

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Konrad Koper
    Płytki !!

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    Ala
    Wszystko co w tekście jest po coś, czasami jest po to, żeby komuś wydawało się, że jest złe.

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Mithril
    ...wszystko, co w "tekście" może być źle, to "tu" właśnie jest

    · Zgłoś · 5 lat temu