Mieszane

Grafomanto

Kocham Cię bo inaczej nie potrafię,

Gdy patrzę w Twoje oczy, 

To mam wrażenie że już lepiej nie trafię.

Że ktoś mnie może też kochać wprawia mnie w szok, 

Gdy całe dwadzieścia parę lat byłem sam

trafiam na Ciebie i to Ty dajesz mi pierwszy cmok,

Widzieć czułość w Twoich oczach, to więcej niż przyjemność

To eliminacja trosk, to zdobywanie szczytów

Ta nienamacalna historia sekundy bez zgrzytów,

Ta frustracja wkracza kiedy wiem, że zachowuje się jak cham

I za to mogę przepraszać po sto razy,

ale i co z tego

Skoro już sam do siebie nie kryje odrazy. 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Grafomanto
Grafomanto
Wiersz · 7 lutego 2019
anonim
  • Mithril
    ...to jest infantylna, oparta na "wyeksponowanych emocjach adolescenta" pamiętnikowa grafomania

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    wio_kolec
    Kiedy człowiek obraca się wśród smrodu i brudu, nie ma dla siebie a tym samym innych szacunku. Lecz kiedy spotykasz tą namiętną czułość wrażliwej kobiety, która wpatruje się w Ciebie, to życie się odradza, wszystko na nowo odżywa, z chama robi się dama.

    · Zgłoś · 5 lat temu