Złota nić

Grafomanto

Złota nić między nami

Dusze połączone,

W romans przekonani

Ten Pan, zakochał się w tej Pani

Nawzajem sobie na zawsze oddani,

Jeden miesiąc, a jeszcze wieczność do przejścia

Twoja miłość to gwarant mojego szczęścia

Dlatego nie ma co po cichu smucić się

Gdy ktoś po drugiej stronie głośno kocha Cię

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Grafomanto
Grafomanto
Wiersz · 7 lutego 2019
anonim