Chcę z Tobą poczuć smutek i radość
Chcę żebyśmy razem podbili Zamość
Pragnę się tulić doo Ciebie w nocy
Pragnę mówić jak ładnie pachną Ci włosy
Chciałbym mieć z Tobą doznania nie tylko w Poznaniu,
Chciałbym czuć moc w każdym miłosnym wyznaniu.
Będziemy się śmiać i płakać, ciałami splatać
Nad głowami ludzi jak ptaki latać,
Bo z Tobą nie ma że nie, bo z Tobą wszystko jest na tak
Julia w Tobie widzę cały mój świat,
Żadna róża czy inny kwiat tego nie odda,
Fortuna była nad wyraz szczora, że dla mnie bujają się te biodra
Że każdy skrawek skóry, to balsam na moje usta
A to nie tylko rozpusta, ale z Tobą trzeba żyć,
Żeby spełnioną osobą być.