Braki

Grafomanto

Żal co nie prze­mi­ja

Złość co wszyst­ko wy­ol­brzy­mia

Uczu­cie co zjada mi­łość

Emo­cja co po­rzu­ca na­dzie­ję

Świa­do­mość, że już nic nie zmie­nię

Co się stało, tyle szans przez palce prze­la­cia­ło

Gdy brak od­wa­gi, produkuje życia braki

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Grafomanto
Grafomanto
Wiersz · 7 lutego 2019
anonim
  • Anonimowy użytkownik
    Orlan Brando
    kiedy staniesz u boku, wszystko minie, jak niechciany sen.

    · Zgłoś · 5 lat temu