czy mógłby Pan poprosić mnie o litość?
palczaste mgły zamleczyły widnokrąg
mchlista gąbka
nie chciałabym Pana urazić, Mistrzu
łzawość
ohydny Grymas Janiołka
styropian wyłazi z makiety światła
Coś Panią trawi, kochaniutka.
Zmitrężmy trochę czasu.
PROSIMY O WYŁĄCZENIE KOMPUTERÓW
I TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH PRZY WEJŚCIU
DO EDENU