Wyrównanie

Konrad Koper

 

Była górka i bagnisko,

lecz wszystko zrównali.

- Ogródek korzystnie sprzedali.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim
  • Anonimowy użytkownik
    Prank
    Hmm...

    · Zgłoś · 5 lat temu