nie jestem głosem sumienia
lecz umiem wejść w twe sumienie
poznałem twoje pragnienia
i każde najcichsze westchnienie
nie jestem lekarzem duszy
lecz mogę leczyć jej bóle
wiem czym krzyk głodu zagłuszyć
bo umiem mówić najczulej
nie jestem nocnym kochankiem
lecz umiem kochać bez granic
więc obchodź się ze mną jak z jajkiem
bo bardzo łatwo mnie zranić