do wiatru obrócone morze

Agata

nie ukryjesz prawdy nie ukryje się przed nią żaden

paproch głaz miłość odrzuci na bok

sen otuli ciepłym bólem

nawet jeśli będziesz spał

położy głowę na poduszce

więcej z nią gdy morze

walczy a wiatr zrywa kapelusze świec

 

twój pocałunek na szkle

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Agata
Agata
Wiersz · 31 października 2018
anonim