Czasem dałabym wszystko by móc cofnąć czas.
Bym mogła choć na chwilę
znów patrzeć w oczu Twych blask.
Chciałabym czasem móc cofnąć czas
by w chwili dotyku Twych ust
wstrzymać wskazówek zegara ruch.
Dałabym czasem wszystko co zechciałby świat
by pozbyć się w sobie pustki,
która została we mnie po nas.
Częściej jednak podważam to pragnienie,
to mego serca zdanie.
Bo bez tej pustki we mnie
nie byłbyś cudownym wspomnieniem.
×
test environment
Pustka
Gosienia
Gosienia
Wiersz
·
31 października 2018
"Twych ust"
"wstrzymać wskazówek zegara ruch"
"mego serca"
...koszmarne - a tekst z rodzaju pamiętnikowców