Ciemności nie ma we wszechświecie.
Nie wszyscy pewnie o tym wiecie?
Jedynie jasność jest bardzo skromna,
gdy słońce przed księżycem się chowa.
Ciemność ma swoje własne światła
od słońca niezależne ciemności.
Jest Ona najciemniejszym
promieniem jasności.
×
test environment
Ciemność
Gosienia
Gosienia
Wiersz
·
31 października 2018
-
Mithril...ciemność po prostu jest, a światło potrzebuje paliwa