bez

Agata

bez słowa bez bez

bez a rośniesz jak chcesz

bez wody bez 

 

pies głośno szczeka

bez

 

skaczesz po wyjałowionych czasownikach

dotykasz bez lepiej widzisz bez

wstecz czas przez słów widelce

obchodzisz stół ciągle w biegu

przez słowa

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Agata
Agata
Wiersz · 9 października 2018
anonim
  • Agata
    Dziękuję, chyba rozpocznę jeszcze raz, właśnie od tych słów.

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mithril
    " po wyjałowionych czasownikach"

    ...tylkoto - reszta ni przypiął ni przyłatał w manierze dziwnej wersyfikacji

    · Zgłoś · 6 lat temu