Tango

Konrad Koper

Jest śmiały, silny, oryginalny.

Ubiera się barwnie i wyzywająco.

Zna wiele języków.

 

Trzyma elektryczną różę,

którą chce dać muzie…

 

Potem tańczy Tango.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 26 września 2018
anonim