***(pragnę)

Obywatel MB.

pragnę
skoczyć w dal, zamknąć oczy, zacisnąć
węzeł na szyji nie pozwala odejść dalej
złap mnie, nie pozwól uciec przed
snem odpieram zarzuty nieskończonej troski
zazdrości, moja miła.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Obywatel MB.
Obywatel MB.
Wiersz · 19 września 2018
anonim
  • Anonimowy użytkownik
    bosko
    Co o tym myślisz? nuuda panie

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Inna
    pocieszam innych
    by zyskać pocieszenie ;)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Inna
    pozdrowienia
    dla Obywatela
    od Obywatelki :)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Konrad Koper
    Emocjonalny i mocny. ( Troszeczkę płytki- cóż) 5

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mithril
    ...nictu

    · Zgłoś · 6 lat temu