Czternaście Stacji

Jerzy Bartonezz


         Forteen Stages check list (developed by fellow member Lubin Legnitzki)

 

                                Obojętność                indifference                                  (   )
                                      Niechęć                dislike                                            (   )
                               Uprzedzenie                prejudice                                       (   )
           Antypatia                                                               antipathy.                (   )
               Odraza                                                               aversion.                 (   )

                                     Pogarda                 contempt                                      (   )
                                 Odrzucenie                rejection                                        (   )
                                   Separacja                separation                                     (   )   
                                 Degradacja                degradation                                  (   )
                               Wykluczenie                exclusion                                       (   )
                                Odsądzenie                hostility                                          (   )  
                                   Upodlenie                deprecation                                   (   )
                                   Nienawiść                hatred                                            (   )
                            Eksterminacja                anihilation.                                    (   )
                                              final                solution 

 

 


Disclaimer :
This self administered test, by no means is designed
to reveal any,  or all psychopatic character traits of the participant.
Use  at  your own risk.

 

 

Oceń ten tekst
Jerzy Bartonezz
Jerzy Bartonezz
Wiersz · 17 września 2018
anonim