ucieknę...

białoczarny

z gwiazd spadających prędkością uciekał będę

może szybciej potrafię jeszcze

dogoni mnie może jedna

towarzyszką mi będzie

może nie będę już musiał uciekać

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
białoczarny
białoczarny
Wiersz · 29 sierpnia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz