iluminacja

wjola

przybywa z kosmosu
przywołana pragnieniem
bez przymusu
sama w sobie nagrodą

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
wjola
wjola
Wiersz · 2 lipca 2018
anonim
  • Anonimowy użytkownik
    Beta
    Co się dieje z tym forum, tu nawet nie ma czego krytykować

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Konrad Koper
    Prościutki, ale…

    · Zgłoś · 6 lat temu