Jolancie M.
biegnij szczurze, biegnij
do aktorki w afekcie, za swoją chimerą
knując fortele czerpiesz z ludzi
poświęciłbyś każdą goniąc za łupem
panoszy się szczurze plemię
zwęszyło krew, podkopuje hierarchię
omija trucizny, uchodzi z pułapki
przyniesie cholewę, zgryzotę, płacz
nie starczy miejsca w niebie dla wszystkich
pozostaną upadli, przeklęci, odtrąceni
ziemię zamienią w szczere błoto
zgliszcza idylli pełne strat
https://www.youtube.com/watch?v=eOUaQz8GYPA
zamiana słowa szczurze na szczerze
popełniono przestępstwo przeciwko prawom autorskim osobistym
Coraz bardziej infantylny jest ten portal i najbardziej łajdacki jaki znam.