pierwsza zwykle profesją się mieni
druga słowem zaledwie
zaś trzecia nadzieją łudzi
ta zdać się może
najgorszą dla ludzi
pierwsza zwykle profesją się mieni
druga słowem zaledwie
zaś trzecia nadzieją łudzi
ta zdać się może
najgorszą dla ludzi
jest od dawnej pory więc napawaj się i tu i tam sam .
GRUBĄ KRESKĘ
i od tej pory w miarę możliwości napawajmy się czasem spędzonym w tym miejscu
nie zamierzam Tobie,czy komu innemu odbierać jego racji
nie chce mi sie tylko tłumaczyś ze swojego ,,szaleństwa,, ,jestem zwyczajnie leniwy
empaTYja !
każdy interpretuje na swoje potrzeby
jeden ma w głowie na głowie
w kranie brÄ…zowÄ… wodÄ™ w plastiku
drugi pławiąc się w czystej...
boskiego kutasa z języczkiem
konflikt interesów doprawdy ?
ot empaTyJa !
zależy co dla kogo jest celem
priorytetem
!!!
i nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć,to bezcelowe,proszę interpretować na własne potrzeby w imię matki i córki,i ducha natury enter
ze co poeta 333 ma tu na myśli
siebie cyco ?
przecież wybrałam tylko 3 fragmenty - wątki:
1-Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy
2-Patrz na dół - kędy wieczna mgła zaciemia...
Obszar gnuśności zalany odmętem;
To ziemia!
3-Gwałt niech się gwałtem odciska...