ta droga ...

1i2n3d

 

 

rozliczne zadajesz sobie pytania
po co żyjesz jaki twój cel

po trudach twojego wąwozu
jest jedno słońce pokona  go deszcz
bo dusza oczyści się w piękno lata
wspomnienia skierują się w inny nurt

jest jedno życie na ziemi 
umocni wiarą tylko Bóg
on to piękno twojej duszy
różą pokrywa ten świat

bo ona broni się jak tarcza 
która ma środek ty wiesz

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
1i2n3d
1i2n3d
Wiersz · 5 czerwca 2018
anonim