Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
lenuszek09
Widzę
×
test environment
Widzę
lenuszek09
Cię jak przez mgłę
Otacza
Mój cień podążył za tobą
twój odłączył się
Spotkają się?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników:
Słaby
2 głosy
lenuszek09
Wiersz · 7 maja 2018
Konrad Koper
Jest klimat surrealny. Tylko...
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat temu
×
Zgłoś obraźliwe treści