Przyświęcie Kotyliona w Kółku Robótek Skrzydełkowych

witka

 

Żorż literatura jest jak Nord Stream

człowiek nadaje się do tranzytu wszystkiego

 

wiadomo Elfy to nie zielone ludziki

ale poszerzają przyczółki za Wodą Święconą

 

nasze oryginalne linijki posłużą do przewozu

konserw z konserwatorium

 

a Czapajew w taczankach z Wielkiej Wozowni

przetoczy się nieresorowaną bujdą długim seriami

 

 

Oceń ten tekst
witka
witka
Wiersz · 28 kwietnia 2018
anonim