my razem...

1i2n3d

 
 


jesteś to dobrze
zbuduję tęczę 
wyjmę z niej jeden kolor
podobny do ciebie

jesteś różą w słońcu
jesteś skarbem nieba 
tego właśnie dzisiaj
nam potrzeba

wiem że ma kolce 
a czy życie cierpień 
nie umacnia w wierze
tam wschód i zachód ...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
1i2n3d
1i2n3d
Wiersz · 24 kwietnia 2018
anonim