Westchnienie

1i2n3d

 
 

dzień przytulił się do słońca
jest ciepło
kwiaty kwitną swoim rytmem
przydałby się lekki deszcz

pod kotarą wspomnień jesteś ty
brakuje mi ciebie
wiem że mieszkasz w moim sercu
tak będzie do końca 

pada deszcz to on ukoił duszę
jest lepiej teraz witam na nowo 
lepsze jutro które jest już dzisiaj
pogoda na lepsze dni...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
1i2n3d
1i2n3d
Wiersz · 23 kwietnia 2018
anonim