Kierunek

1i2n3d

 
 

masz tyle do zrobienia
i ciągle zadajesz pytanie
po co tu jesteś dlaczego
wiersze układasz na ścianie

one odbiją się echem
zależne z jakiej strony
północ południe wschód zachód
jaki cień pozostanie...

z morza głębi przesłania
wyłania się War i Sawa
ich przekaz historia pokaże
czy warto było się zmagać

z wszystkich stron świata 
życie pisze scenariusz
pozwoli dotrzeć do wschodu
słońca powietrza i ryby 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
1i2n3d
1i2n3d
Wiersz · 21 kwietnia 2018
anonim