tyle dobra

1i2n3d

dlaczego twój lęk ma wyraz 
czy  nie widzisz

co w sercu mieszka?


jeden jest Bóg i trójca Święta


skąd   pochodzisz
 jest drzewo życia
 pozostawiło dla nas  wszystko


a ty nie wiesz jak go nazwać
dlaczego 

 

pod wspólną gałęzią 
jest  wiele owoców

 

 

 
 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
1i2n3d
1i2n3d
Wiersz · 19 kwietnia 2018
anonim