Rozradujmy nasze dłonie
rozradujmy wszystkie skronie
by na świecie powstało koło
które uleczy ludzkie dziecię
bo zwierciadło nie jest od tego
aby spoglądać na to niebo
więc przyglądnij się soczewicy
która Bogiem jest granicy
krzywe zwierciadło serca
obraz freski się tu mieści
jej odbicie domu progu
ich literki małe w zbożu
×
test environment
Krzywe zwierciadło
1i2n3d
1i2n3d
Wiersz
·
16 kwietnia 2018
-
Beata Igielska@Konrad, niestety, nie podzielam Twego zdania.
-
Konrad KoperCiekawy warsztat i treść ciekawa…