nazywam się däs więc mówię
jak damian dostał głos
czerwony ogień JHWH
to jego głos i jego płomień
płomień ogień wiersz
ogień taśma płomień JHWH
studenci hebraistyki mówią
płomień ogień wiersz
ogień taśma płomień JHWH
chodzimy po ogrodach
mgły nad poznaniem
cytadela i śmiechy kobiet
jestem däs i mówię że damian
otrzymał gniew JHWH
który oznacza JESTEM
KTÓRY JESTEM a to jest
ogień wiersz płomień
więc jest to czerwony gniew