wkręceni

białoczarny

chciałbyś może się wślizgnąć po cichu

w intelekty i dusze ludzi

gdy w interpersonalnym transie

rzucają cię czasem jak w bagno

w przecudacznych emotikonach

ślą prześmiewcy wyssane historie

karmiąc cię hipochondrią

pocieszają gdyś w żalu z podwiniętą nogą

gdyś szczęśliwy znikają

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
białoczarny
białoczarny
Wiersz · 13 marca 2018
anonim