kieszonkowa tripitaka i oranżada w termosie

radio

jedziemy do rzeszowa to spontan na wiosnę

kieszonkowa tripitaka i oranżada w termosie

lub guarana w tabletkach na wszelki wypadek

czytam rozkłady PKP bo wiosna przychodzi

na peron drugi a stamtąd idzie do rzeszowa

więc idziemy na peron - tam śmiechy kobiet

 

kieszonkowa tripitaka i oranżada w termosie

kwitną przebiśniegi krokusy i białe magnolie
hare kryszna kryszna hare tu śmiech kobiet

powiedz lepiej coś o aktach pragmatycznych

tylko nieciekawie jak potrafisz - pragmatyka i

lingwistyka ok guarana na wszelki wypadek

 

 

Oceń ten tekst
radio
radio
Wiersz · 3 marca 2018
anonim