obudzi mnie ranne słońce i odgłosy wróbli

radio

 

powtarzam hare kryszna kryszna hare hare
hare rama hare hare z przerwami na sen
albo papierosa więc powtarzam jak mantrę
twoje imię święte imię sylwia mira julia
powtarzam papierosa powtarzam herbatę
mantrę hare kryszna więc jutro obudzę się
obudzi mnie ranne słońce i odgłosy wróbli


powtarzam hare kryszna kryszna hare rama
o świcie mam na ustach twoje święte imię
w aśramach i domach modlitw pod dachami
aśramów i podczas palenia drzewa w domach
powtarzam twoje imię sylwia mira julia
budzi mnie stare miasto mantry w aśramach
mantry hare kryszna hare rama hare hare

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
radio
radio
Wiersz · 2 marca 2018
anonim