spójrz przez zieloną butelkę po piwie

radio

demon mahakala dzierżący koło dharmy
straszę nim jakiegoś przechodnia
którego spotkałem przy stacji paliw
po dłuższej rozmowie wyszło że kocha
kobiety boga i był w psychiatryku
demon mahakala dzierżący koło dharmy
to takie tybetańskie bóstwo-strażnik

 

mówię do niego jesteś uwarunkowany
myśleniem o bogu i kobietach więc lepiej
spójrz przez zieloną butelkę po piwie

kwiaty buddyzmu buddyzm tybetański
oczekujesz ode mnie współczucia bo
wszyscy których znasz cię krzywdzą
mówię do niego jesteś uwarunkowany

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
radio
radio
Wiersz · 2 marca 2018
anonim