.....................................................................
to jest kolejny dzień w polskim mieście
bez konkretnego zajęcia dającego dochód
w polskim mieście nie na "s" na "w" na "p"
kwiaty buddyzmu zen buddyzm tybetański
więc wszystkim życzę lepszych narodzin
na drodze prowadzącej do pokoju umysłu
kołowroty wcieleń na ulicach i przystanku
mówię napij się piwa albo zapal ze mną
bo kto przekroczył umysł osiągnął umysł
źdźbło trawy spisane kredą K+M+B 2018
te uczynki buddy radują bogów w niebie
kwiaty buddyzmu zen buddyzm tybetański