Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
za oknem
×
test environment
za oknem
Yaro
zimno trzaska
okna futryny
zmarzłe
przy kominku
miłe miny
spalone drwa gasnące
płomyk jasno parska
Oceń ten tekst
Ocena czytelników:
Doskonały
2 głosy
Yaro
Wiersz · 21 lutego 2018
Yaro
już zaglądam ...
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat temu
Konrad Koper
Za klimat i ukrytą metaforę 6.
Urzeka prostotą !
Zajrzyj do mnie !!
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat temu
×
Zgłoś obraźliwe treści
Urzeka prostotą !
Zajrzyj do mnie !!