ikaromachia

Małgorzata Bobak

 

 

wszyscy chcą skrzydeł
choćby z papieru

 

nie pomyl mnie z jaskółką 
jestem szara

i nie zginam skrzydeł

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
Małgorzata Bobak
Małgorzata Bobak
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim