songistic

Jakub Zoltowski

nie ma mnie

hokus pokus

jestem sam

 

bez rodziny

bez przyjaciół

sam

 

dla jednego.

lub dla dwóch

sam na sam płynie czas

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 18 lutego 2018
anonim