Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
who is why
×
test environment
who is why
Jakub Zoltowski
zycie to nieistnienie
sen pośpiech
noce bez księżyca
nudne dni w szkole
powroty z kosmosu
Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 lutego 2018
Jakub Zoltowski
zapraszam do komentowania :)
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat temu
Mithril
"zycie to nieistnienie"
...gniot z lyterufkom
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat temu
×
Zgłoś obraźliwe treści
...gniot z lyterufkom