Kwiaty polskie

Witold Szwedkowski

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 8 lutego 2018
anonim
  • Witold Szwedkowski
    Mogą być i kwity. Lepiej pachną niż niektóre inne rzeczy na literę k.

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Anonimowy użytkownik
    Janusz Gierucki
    Kwity polskie?

    · Zgłoś · 6 lat temu