gadanina

białoczarny

tyle niedopytanych słów

milczenie miało być złotem

nie zrozumiałaś nigdy

nigdy się nie oddałaś

przez niedokończonych wątków tysiące

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
białoczarny
białoczarny
Wiersz · 6 stycznia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz