inny ląd

Sumer

na nowej kartce gdzie my po raz wieczny

dzieło się jawi zbyt mocno konkretnie

a jazon mówi o runie lecz złotym

 

i już dociera!!! że znów trzeba płynąć

tym razem dalej za granicę mowy

by w końcu poznać prawdziwy synonim

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Sumer
Sumer
Wiersz · 2 stycznia 2018
anonim